Ірпінські регбісти розпочали підготовку до чемпіонату Європи

Учора збірна України U20 з регбі  розпочала в Одесі навчально-тренувальний збір до чемпіонату Європи, який пройде з 7 по 15 квітня в португальському місті Коїмбра.

Варто зазначити, що команду в цьому сезоні очолив одесит Олег Осадчий, який запросив до тренерського штабу Зураба Кікачеішвілі (Одеса), Миколи Кирсанова (Харків), Сергія Брюзгіна (Ірпінь) та Ігоря Каніщева (Київ).

В одеському таборі беруть участь 30 гравців, більшість з яких (18) представляють місцеву школу регбі. Інші спортсмени приїхали з Кременчука, Києва, Львова, Хмельницького, Ірпеня та Харкова. Збори триватимуть до 4 березня.

“Тренувальний процес організований на базі “Академії спорту” і проходить дуже активно. У день робимо два тренування на свіжому повітрі” – розповів Зураб Кікачеішвілі, помічник головного тренера збірної України. – У тренерському штабі і  в гравців присутня висока узгодженість, єдине розуміння того, якого результату ми хочемо досягти. Для тренувань створені всі умови, гравців ніщо не відволікає від регбі.

Примітка:

Склад збірної України U-20: Костянтин Андрієвський, Олександр Байкулов, Дмитро Березенко, Клим Заровний, Артем Карапетян, Богдан Качуровський, Олександр кошер, Денис Матківський, Дмитро Муляревіч, Артур Погребний, Дмитро Продеус, Денис Прімушінецкій, Сергій Рекечинский, Назарій Стопенчук, Олексій Тищенко, Андрій Царюк, Станіслав Бондаренко (всі Одеса), Ростислав Арестов (Кременчук), Дмитро Бедуля, Богдан Ханько (обидва Львів), Микола Братущик, Євген Глушков, Владислав Грива, Ростислав Кутрань, Сергій Лютий (всі Ірпінь), Владислав Журило ( Киів), Андрій Лисий, Вадим Сивак (обидва Хмельницький), Іван Мягкоголов, Іван Покотило (обидва Харків).

Джерело: http://irpinsport.org.ua/

Bookmark the permalink.

Comments are closed.