Ірпінське волонтерське об’єднання «Незламні серця» передало на фронт вже 77 автівок (відео)

Андрій, волонтер БФ «Ірпінське волонтерське об’єднання «Незламні серця»:

«Мета, яка нас об’єднує, — це пройти до перемоги. Бути корисним, в першу чергу, хлопцям, які там стоять, віддають своє життя, воюють».

Така мета об’єднала сімох чоловіків. Руслан, Андрій, Вадим, Даниїл, Ілля, Олег, а ще Андрій, який зараз у відрядженні, — волонтери «Ірпінського об’єднання «Незламні серця». Практично всі вони були раніше бізнесменами. Зараз же відсунули власну справу на другий план та невтомно допомагають українським військовим. Завантажують автомобілі, створюють дрони, збирають необхідну допомогу та особисто везуть усе це на фронт.

Руслан, голова БФ «Ірпінське волонтерське об’єднання «Незламні серця»:

«Наша концепція — ми передаємо автомобілі тільки на передову. І безпосередньо бачимо, кому ми передаємо і подальше її використання».

Таких автомобілів від ірпінських волонтерів на фронті вже 77. Крайні два ми завантажували разом із ними.

У коробках, що складають в машини, — FPV-дрони. Їх Ірпінське волонтерське об’єднання спільно з організацією «IRPIN DRONS» створюють власноруч.

Руслан, голова БФ «Ірпінське волонтерське об’єднання «Незламні серця»:

«Ми вже передали більше 100 дронів, запчастин замовили вже більше, ніж на 500 дронів. Займаємося спільно виробництвом, замовленням деталей, передачею, тестуванням, програмуванням, випробуваннями, розробками».

Цього разу ще 50 пташок відправляються до військових. Окрім двох машин, дронів, генераторів, батарей, інверторів та буржуйок, військовим передають і домашні смаколики. Їх готують місцеві мешканки, які об’єдналися заради допомоги.

Пиріжки, гарбузово-лимоне пюре, горішки, бананові чіпси, соління, імбирне печиво, піци і ще багато чого. Головне, кажуть, щоб було смачно, поживно і не займало багато місця, оскільки деякі смаколики військові беруть із собою на нуль. А інколи вони навіть рятують їм життя.

Хлопці з Ірпінського об’єднання займалися волонтерством і до повномасштабного вторгнення. Після 24 лютого відвезли свої сім’ї до кордону та почали допомагати іншим. Зокрема, возили гуманітарну допомогу й у частково окупований Ірпінь.

Волонтери завозили гуманітарну допомогу в Ірпінський ліцей №2. У його бомбосховищі тоді ховалися десятки людей.

Зараз Ірпінське об’єднання «Незламні серця» допомагає військовим. А самим волонтерам допомагають інші організації та небайдужі люди.

Руслан, голова БФ «Ірпінське волонтерське об’єднання «Незламні серця»:

«Наш основний партнер – це фонд з Нідерландів «DeLeeuwKyiv». З початку повномасштабного вторгнення першу продукцію, яку ми завезли для допомоги в Ірпінь, була саме з цього фонду. На даному етапі вже передані більше 500 тон гуманітарної продукції».

Допомогти волонтерам можете і Ви. Задонатити на машину, дрон або іншу допомогу військовим можна за ТУТ.

Можете долучитися до приготування смаколиків або допомогти з продуктами –  звертайтесь за телефоном: 067 266 77 68.

До речі, ці дві машини, вщент заповнені допомогою, вже приїхали під Бахмут.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.