Ірпінська тероборона пройшла планові навчання (фото)

Бійці Добровольчого формування Ірпінської міської територіальної громади №1 пройшли планові навчання. Про це інформує Муніципальна варта Ірпеня.

«Добровольчі формування – це одні з ключових елементів спротиву, які мають бути добре навченими локалізованими силами, тому тактичні навчання в польових умовах для кращого освоєння військової справи проводяться регулярно», — наголосили в Мунварті.

Зокрема, бійці відпрацювали оборонні та вартові дії, розгортання системи відеоспостереження, розгортання та експлуатація вузлу зв’язку в польових умовах – налагодження радіозв’язку, супутникового та 4G зв’язку, кабельного зв’язку, камуфляж і маскування, спостереження й тактичну розвідку, аеророзвідку – пілотування квадрокоптерів, пошук, спостереження, коригування, тактику ведення бою у лісі, засідки та інше.

«Навчання пройшли успішно, навички були відпрацьовані, всі поставлені завдання – виконані. За підсумками занять кожен підрозділ отримав оцінку рівня своєї підготовки», — зазначили в Мунварті.

Нагадаємо, інспектори Муніципальної варти Ірпеня навчають учасників військово-патріотичної гри «Джура» евакуйовувати поранених із зони обстрілу. Навчання триватиме протягом цього тижня.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.