Ірпінська служба у справах дітей та сім’ї – найкраща в області

Цього року Ірпінь покращив позиції у соціальній інтеграції та примирення внутрішньо переміщених осіб та дітей у Київській області. Однією з причин такого покращення стало впровадження проекту “Соціальна інтеграція та примирення внутрішньо переміщених сімей та дітей у Київській області”, який реалізовувався спільно з Міжнародною благодійною організацією “Партнерство “кожній” дитині в Україні” з січня 2015 року по вересень 2016 року.

Впровадження основних ідей цього проекту дало свої позитивні результати. Так, станом на вересень цього року Ірпінь є одним із лідерів влаштування дітей під опікування та знаходження для дитини прийомної сім’ї. Цього року рівень проведення оздоровчої кампанії Ірпеня визначено як “високий”, адже цьогорічні поїздки були рекордними для міста як у кількості, так і у фінансуванні.

baby1

В області продовжують активну профілактику злочинності, негативних проявів серед дітей, запобігання безпритульності та бомжатності, де лідируючі показники з проведення таких рейдів показав й Ірпінь. З посиротілих дітей у цьому році в сімейні форми виховання влаштовано найбільше статутних дітей під опіку.

Активна робота ведеться й щодо питань попередження насильства у сім’ях та підтримки багатодітних сімей. Наразі проводиться й надання комплексної підтримки сім’ям, що опинились у складних життєвих обставинах. Все це свідчить про позитив у реалізації проекту, до якого долучилося й наше місто.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.