Ірпінські школи отримають 5 мультимедійних комплексів

У січні в школах Ірпеня будуть установлені ще 5 мультимедійних комплексів із інтерактивним модулем «СamTouch». Про це повідомляє  управління освіти і науки Ірпінської міської ради.

«Якісно нового рівня виконання практичних та дослідних робіт у віртуальних лабораторіях дозволяє досягти використання мультимедійних комплексів з інтерактивним модулем “СamTouch”, який перетворює будь-яку поверхню на інтерактивну, в тому числі і великий телевізійний екран – на сенсорну панель. Ще п’ять таких комплексів буде встановлено у школах міста у січні 2021 року», – йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що в другому семестрі учні Ірпінського академічного ліцею зможуть застосовувати закуплені за кошти місцевого бюджету нові прилади та обладнання для дослідів у кабінеті фізики.

Як відомо, восени ц. р. ірпінські школи отримали партію мультимедійних комплексів, придбаних міською радою. Надалі планується докуповувати таке обладнання для оснащення більшої кількості класів.У жовтні на базі школи №2 для вчителів регіону провели майстер-клас із користування комплексами.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.