Ірпінські школярі продовжують збирати гуманітарну допомогу на Схід

Школярі та студенти Приірпіння всього за два дні зібрали цілу кімнату заповнену продуктами харчування та побутовою хімією аби відправити на Схід України і привітати наших захисників із Днем українського добровольця.

 “Акція абсолютно благодійна. Діти приносили все, що могли, все, що батьки передали. Ми сьогодні закінчили збір гумунітарної допомоги”, – розповіла спеціаліст освіти і науки ІМР Тетяна Панасюк.

До цієї благодійної акції долучилися майже усі навчальні заклади регіону, а збирали допомогу і будуть формувати пакунки на Схід вихованці військово-патріотичного гуртка «Ратібора». Кажуть, що для них це вже звична справа.

За словами керівника гуртка “Ратібора” Сергія Забавського, є потреба в увазі народу до армії. Ті смаколики, варення, згущене молоко – воно все потрібно. Солдат хоче солоденького на позиції, гарячого чаю –невчасно, не за розкладом, а просто за бажанням. І це підтримується тим, що народ усе ж зі своєю армією. Він (солдат) п’є чай і каже: “От дякую, що ви привезли мені чай, який можна випити серед ночі, а не тільки за розкладом!”

Отримають допомогу від школярів Приірпіння добровольчі та медичні підрозділи Добровольчого українського корпусу. Доставлять її представники волонтерського об’єднання “ФМ”.

“Дуже важливо, що в нас із тими бригадами, куди ми передаємо гуманітарну допомогу, є зворотній зв’язок, адже вони звідти на наші подарунки, на наші малюнки передають також нам вітання і подяки, прапори, розписані їхніми підписами. Це надто важливо і зворушливо для дітей”, – додала Тетяна Панасюк.

 Вантаж із подарунками до Дня добровольця відправиться з Ірпеня на Схід уже найближчим часом.

Детальніше – в сюжеті:

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.