Ірпінські поліцейські вилучили у місцевого жителя предмет, схожий на гранату, та наркозілля

Днями ірпінські поліцейські вилучили у місцевого жителя предмет, схожий на гранату, та незаконний посів наркозілля. Про це повідомили на сторінці ірпінського відділу поліції у соцмережі.

“19.06.2020 група реагування Ірпінського ВП в м. Ірпені по вул. Університетській згідно орієнтуванню зупинили транспортний засіб марки “Lanos” під керуванням жителя смт. Ворзель, у автомобілі якого правоохоронці виявили предмет схожий на гранату”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, під час невідкладного обшуку за місцем проживання чоловіка оперативні працівники виявили власноруч збудовану лабораторію, в якій вподальшому вилучено близько 20 кущів незаконного посіву наркозілля.

По даному факту правоохоронцями відкриті кримінальні провадження за ст. 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибузовими речовинами), а також за ст. 310 КК України (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель). Чоловіка затримано за ст. 208 КК України. Наразі триває досудове розслідування.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.