Ірпінські ліцеїсти навчаються у науковців НУБіП України

З метою забезпечення стабільної мотивації молоді на безперервну освіту 27 листопада 2019 року у Ірпінському академічному ліцею викладачі НУБіП України для учнів ліцею провели заняття наукових гуртків. Про це повідомляють на офіційній сторінці Ірпінського академічного ліцею.

“Співпраця Ірпінського академічного ліцею з Національним університетом біоресурсів і природокористування України – це вимога часу, яка ніколи не зменшується. Основне завдання стратегії співпраці ліцею та університету забезпечити умови надання якісної сучасної освіти на основі принципів партнерства”, – йдеться у повідомленні.

Перед початком занять науковці ознайомили учнів із напрямами діяльності кафедр, які вони представляють. Розповіли про можливості здобувати актуальні професії, брати участь у різноманітних наукових заходах, у тому числі – міжнародних.

Після цікавого спілкування ліцеїсти працювали у наукових гуртках за такими напрямами: ЦІноземна філологіяЦ (провела Пономаренко Оксана Григорівна, к.п.н., доцент кафедри англійської мови для технічних і агробіологічних спеціальностей); “Основи економіки та менеджменту” (провели Луцій Олександр Павлович, професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі та Тітенко Зоя Миколаївна, к.е.н., старший викладач кафедри фінансів); “Біотехнологія, екологія” (провів Бабицький Андрій Ігорович, доцент кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики).

Як повідомляється, під час цієї важливої освітньої дії школярі отримали чимало корисних знань.

Учні Ірпінського академічного ліцею та вчителі висловлюють щиру подяку всім, хто долучився до проведення наукових гуртків та сподівання, що спільна робота буде успішною та плідною.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.