Ірпінська СЗОШ №2 є рекордсменом за підтримкою проєктів Громадського бюджету

Протягом останніх трьох років Ірпінська СЗОШ №2 виграла 7 проєктів Громадського бюджету на понад мільйон двісті тисяч гривень. Заклад став справжнім рекордсменом облаштування приміщення в рамках муніципальної програми.

У медпункті Ірпінської школи № 2 є все необхідне для надання першої медичної допомоги. Такий світлий, сучасний медичний кабінет можна побачити далеко не у кожній школі міста.  У кімнаті поставили навіть невеличкий диванчик. При потребі діти можуть на ньому відпочити. Цей медпункт один із проєктів Громадського бюджету, який реалізували у школі минулого року, а розробила його шкільна медсестра  Тетяна Славінська.

За словами директора школи № 2 Ірини Белової, це приклад того, як людина використала можливості.  Тетяна сама написала проєкт і як фахівець знала, що і  як потрібно написати і в результаті в нас є сучасний медичний кабінет і обладнання.

Пишаються у школі і кабінетом інформатики. Його теж облаштували за кошти Громадського бюджету. Ініціатором і автором проєкту став учитель інформатики Руслан Андрієвський.

Він розповідає: “Коли я подавав перший проєкт, коли тільки почав функціонувати Громадський бюджет, то він був на 2 місці, а в наступному році я приклав максимум зусиль і виграв”.

Ще одна гордість школи – медіатека, яка раніше була  старенькою, тісною, заставленою столами, а зараз колишня бібліотека перетворилась на сучасне приміщення з вільним простором для додаткових можливостей. Дизайн цього приміщення розробила мама колишніх вихованців школи. Тепер сюди приходять не тільки за книжками, але й проводять різні тренінги, семінари, репетиції.

Як відомо, на цьому в  Ірпінській СЗОШ №2 зупинятися не збираються і вже готують нові проєкти, які подадуть на Громадський бюджет цього року.

Нагадаємо, Громадський бюджет – це унікальна можливість ірпінцям самостійно визначити, на що саме варто спрямувати бюджетні кошти. Адже у цьому випадку рішення приймає кожен бажаючий (незалежно від віку, статі, професії), а не депутати міської ради, виконавчий комітет чи керівники міста. Кожен може реалізувати те, що на його думку необхідно місту Ірпінь. Головне, щоб  вашу ідею підтримала громада та мешканці міста, проголосувавши за ваш проєкт.

Детальніше – у сюжеті:

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.