Ірпінка Єлизавета Цибуліна — переможниця мовного змагання

Учениця 9-Г класу Ірпінської СЗОШ І-ІІІ ступенів № 12 з вивченням іноземних мов Єлизавета Цибуліна представляла Приірпіння на Міжнародній олімпіаді з української мови (розділ — журналістика), який проходив у Київському славістичному університеті. Юна учасниця стала єдиною представницею нашого регіону на Міжнародній олімпіаді серед школярів.

Єлизавета змагалася з учнями з різних міст України та представниками зарубіжних країн. Одним із обов’язкових завдань, яких було понад 50, став твір. Тема, яку розкрила Єлизавета, вплинула на результат — «Захист ірпінського лісу».

Нагорода була заслуженою, адже учасниця готувалася кілька місяців. Отримувала її Єлизавета зі сльозами на очах.

NclYDzea56A

— Дуже приємно, що перемогу здобула саме я, — каже Єлизавета. — Адже було дуже непросто змагатися з такими сильними і непересічними суперниками! Хочу подякувати вчителям, які доклали зусиль до здобуття цієї винагороди, та моїм рідним за підтримку.

— Я мрію стати журналістом, як мама, бабуся і прабабуся. Це у нас родинне покликання… Мені цікава робота мами на «Ірпінь-ТБ». Хочу працювати, як вона, — говорить фіналістка.

Учителі та керівництво СЗОШ № 12 горді за ученицю. Завтра її чекають численні привітання та почесті. Керівництво Славістичного університету, в якому проходила олімпіада, вже запросило юне дарування на подальше навчання після закінчення школи.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.