Ірпінців запрошують на спортивну гру “Патріот”

У листопаді – грудні 2016 року проведуть Київську обласну військово-спортивну гру “Патріот”. Таку ініціативу проявило Управління молоді та спорту облдержадміністрації з метою забезпечення усвідомлення особистої відповідальності громадянами України щодо військового обов’язку, посилення спроможності протистояти зовнішнім і внутрішнім загрозам та викликам, усвідомлення громадянського обов’язку та зміцнення якостей патріота України як світоглядного чинника, спрямованого на розвиток успішної країни.

До участі  запрошуються команди у складі юнаків віком від 14 до 17 років, які планують проходити службу у лавах Збройних Сил України та вступати до військових учбових закладів, вихованців військово-патріотичних клубів, гуртків, підліткових клубів, історико-пошукових загонів, молодіжних та дитячих громадських організацій патріотичного спрямування (8 учасників разом з керівником).

Заявку потрібно надіслати до 07 листопада 2016 року на електронну адресу: [email protected] з поміткою у темі: “Патріот-2016”.

Додаткова інформація за телефоном:096-375-83-08 – Султанов Ігор Васильович.

Про дату і місце проведення заходу буде повідомлено додатково керівникам делегації.

img_8537_0

Bookmark the permalink.

Comments are closed.