Ірпінь “засвітився” на Чемпіонаті Світу з хортингу

Нещодавно у м. Трускавець відбувся Чемпіонат Світу з хортингу. Збірну України на світовій арені гідно представили студенти-спортсмени Фіскального університету та їх тренери Малинський Ігор Йосипович, Колос Микола Анатолійович та Яременко Володимир Васильович.

1 місце вибороли: Грохольский Ігор – студент навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи; Перепелиця Сергій – випускник навчально-наукового інституту права та на даний час співробітник Центрального апарату ДФС України; 3 місце вибороли: Стоцкий Михайло – студент навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи; Безуглий Михайло – студент навчально-наукового інституту права.

Screenshot 2016-11-28 02.05.04

Підсумовуючи результати наших спортсменів, варто зазначити, що це були яскраві та видовищні виступи  на Чемпіонаті Світу, і, що найбільш приємно, – це досягнення принесли студенти Університету ДФС України. Місцева влада висловлює велику подяку тренерам та спортсменам за популяризацію міста та університету своїми успішними виступами на міжнародній арені та залученням потенційних абітурієнтів. Вітаємо наших спортсменів та тренерів із їхніми досягненнями та поверненням додому!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.