Ірпінь виділив кошти на будівництво станції знезалізнення й очищення води у Гостомелі

У Гостомелі будуватиметься ще одна станція знезалізнення й очищення води. Сьогодні на засіданні виконкому Ірпінської міськради була затверджена проєктно-кошторисна документація “реконструкції майданчика водопровідних споруд із встановленням обладнання знезалізнення води” на суму 11 млн 643 тис. грн, що дозволить розпочати роботи. 

Про це повідомляє Інформаційне агентство ITV.

Як повідомляється, нову станцію будуватимуть на вул. Бучанське шосе, 19-Б. 

Нагадаємо, спорудження цього об’єкту проанонсував наприкінці грудня минулого року перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин. Він заявив про це під час відкриття першої в Гостомелі станції очищення та знезалізнення води потужністю 1200 кубометрів на добу, призначеної для обслуговування військового містечка й мікрорайону Баланівка.

Крім того, виконком сьогодні затвердив проєктно-кошторисну документацію ще низки ремонтів інфраструктурних об’єктів в Ірпені. Це, зокрема, капітальні ремонти дороги в пров. Північному, проїзду по вул. Українській біля буд. №82, проїзду, автостоянки, тротуару і дитячого майданчика по вул. Соборній, 1/4, вимощення навколо буд. №3-А і №4 по вул. Шевченка та прибудинкової території біля буд. №80-А по вул. Українській. Також передбачається реконструкція артезіанської свердловини №8 у пров. Глінки, улаштування слабострумних мереж по вул. Підгірній та заміна вікон у місцях загального користування в житлових будинках по вул. Соборній, 63, 65, 146, 148, по вул. Лермонтова, 1-А та по вул. Садовій, 65-А і 65-Б.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!  

Bookmark the permalink.

Comments are closed.