Ірпінь відвідав міністр культури України

Сьогодні Ірпінь з робочим візитом відвідав міністр культури України Євген Нищук. Про це повідомила виконуюча обов`язки міського голови Ірпеня – Анастасія Попсуй. 

Під час зустрічі з працівниками культури міністр розповів про нові можливості розвитку закладів культури, про сучасні перспективи для митців на місцях, про значні зрушення у цій галузі за останні роки. Справді, зараз ми спостерігаємо суттєву динаміку розвитку української культури – активно знімаються українські фільми, видаються україномовні світові бестселлери, одна за одною відриваються виставки українських художників. 

Ірпінь теж не пасе задніх. Нашому місту є чим похвалитися і що поставити у приклад. Легендарний Будинок творчості письменників з реконструйованим парком, бібліотека, школа мистецтв, художні пленери, літературні фестивалі, насичене мистецько-культурне життя! Все це робить наше місто довершеним і повним. Тому є надія, що Міністерство культури посприяє в оновленні ще однієї перлини нашого міста – Центрального будинку культури. За словами Анастасії Попсуй проект реконструкції сьогодні було презентовано Євгену Нищуку. Він підтримав його. 

Анастасія Попсуй додала, що саме Ірпінь став першим містом, яке міністр відвідав у рамках своїх робочих візитів Київщиною і це надзвичайно приємно. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.