В Ірпені пропонують створити “карман” на вул. Пушкінська

Ірпінці пропонують створити “карман” для виїзду до столиці на вул. Пушкінська. Таке звернення нещодавно було зареєстроване на офіційному сайті Єдиної системи місцевих петицій.

“Наразі щодня кожен, хто живе у верхній частині Пушкінської та Чехова(адже вони також виїжають по Пушкінській)змушені стояти по 15-30 хв. щоранку, чекаючи виїзду на Університетську. Зараз на виїзд на перехрестя передбачено 8-10 секунд, 4 з яких йде на переїзд високого непофарбованого ”лежачого поліцейського”, – йдеться у петиції.

Як повідомляється, нещодавно була встановлена “зелена стрілка”, проте фізично вона діє у випадку, коли авто їде направо. Якщо найближчі 1-2 авто їдуть в інших напрямках – рух паралізовано. Саме тому ірпінці просять створити “карман” для авто, яким потрібно їхати в сторону столиці. “Місця для його встановлення більш, ніж достатньо. Як альтернатива – правильна розмітна (проте якщо стоятиме великогабаритний транспорт вона не допоможе)”, – повідомляє автор петиції.

До кінця голосування залишилось 4 дні. Нагадаємо, що для того, щоб петиція була розглянута на сесії Ірпінської міської ради, потрібно зібрати 300 голосів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.