Ірпінь проходить у 2 тур конкурсу “Безпечна громада – спільний інтерес, спільна відповідальність”

В рамках програмної ініціативи “Права людини та правосуддя” разом з програмною ініціативою “Громадське здоров’я” Міжнародного фонду “Відродження” громада Ірпеня пройшла в другий тур конкурсу “Безпечна громада – спільний інтерес, спільна відповідальність”.  Про це повідомив перший заступник ірпінського міського голови Дмитро Христюк на своїй сторінці у Facebook. Метою конкурсу є побудова сталих зв’язків органу місцевого самоврядування, громади та поліції.
За словами Христюка, пріоритети грантової підтримки – залучення місцевих громад до забезпечення правопорядку та безпеки; активізація поліції у вирішенні нагальних проблем громади. Так, розроблені проектні пропозиції, подані ГО “Фонд громади Приірпіння” з ініціативи Муніципальної варти та за підтримки Ірпінської Агенції розвитку, видались цікавими та креативними для Міжнародного фонду “Відродження”, а головне – необхідними для громади Приірпіння.

“Сьогодні було прийнято візит незалежних експертів з оцінювання потенціалу нашої громади реалізувати подані проектні пропозиції. Також на інтерв’ю було запрошено керівника Ірпінського відділу поліції Олександра Литовченка, голову ГО “Фонд громади Приірпіння” Анастасію Попсуй, керівника КП “Муніципальна Варта” Валерія Вовка, голову Громадської ради виконавчого комітету Миколу Ковальчука та координатора проектної ініціативи Олесю Олійник. Експерти ретельно вивчали готовність кожного з інститутів суспільства Ірпеня взяти на себе відповідальність діяти в напрямку забезпечення безпеки в місті. Ми маємо надію, що 2-й тур конкурсу також стане успішним для нашої громади і ми зможемо інвестувати грантові кошти на благо міста, підвищити рівень безпеки кожного жителя та побудувати ефективну систему безпеки у місті загалом” – йдеться у повідомленні.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.