Ірпінь планує виділити 19 мільйонів гривень на розвиток Гостомеля

Ірпінь може виділити 19 мільйонів гривень на об`єкти соціальної інфраструктури Гостомеля, зокрема, на реконструкцію шкіл, садочків, освітлення тощо. Про це повідомляє Сайт Ірпеня. 

Учора, 22 березня на сесії селищної ради депутати Гостомеля повторно розглянули і таки прийняли рішення про закріплення землі за закладами освіти. За словами радника Ірпінського міського голови Максима Плешка, це  дозволить Ірпеню виділити кошти на ремонтні роботи у відповідності зі всіма нормами.

Зокрема, йдеться про реконструкцію школи номер 14 та садочка “Первоцвіт”, реконструкцію футбольного поля з штучним покриттям та спортмайданчиками біля школи 15, капітальний ремонт дитячої поліклініки з денним стаціонаром на 10 ліжок. Також заплановано капітально відремонтувати, а фактично збудувати новий паркан садочка “Веселка”, огорожі навколо 16 та 13 шкіл. Встановлення системи освітлення території школи 13 та її спортмайданчика та багато іншого”, – написав Плешко на своїй сторінці у Facebook.

Загалом на потреби Гостомеля, окрім фінансування медицини, освіти, культури і соціальної сфери Ірпінська міськрада запланувала в цьому році додатково ще 19 мільйонів гривень.

“Ці кошти підуть на ремонти, реконструкції та проектування різного роду соціальних об’єктів інфраструктури. Дуже сподіваюсь, що колеги з бюджетної комісії та вся Ірпінська міська рада ухвалять позитивні рішення про направлення цих коштів на соціальні об’єкти Гостомеля.” – зазначив Плешко.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.