Ірпінь отримав свій пункт швидкої допомоги

13 березня в Ірпені відкрили пункт швидкої медичної допомоги. Про це повідомляється на сайті Ірпінської міської ради. 

У заході взяли участь народний депутат України, заступник голови Комітету ВР з питань охорони здоров’я Ірина Сисоєнко, Ірпінський міський голова Володимир Карплюк, депутати Ірпінської міської ради, заступники Ірпінського міського голови, медичний персонал Ірпінської центральної міської лікарні та громадськість міста.

“Для мене дуже важливим, в першу чергу, є те, щоб запрацювала в Київській області служба екстренної медичної допопомоги. Від того, наскільки швидко виїжджає швидка допомога, залежить життя людей. Це наша спільна робота і важливо, щоб це було на користь людей,” – зазначила Ірина Сисоєнко.

“Тут є кімнати для пацієнтів, для лікарів, маніпуляційна, побутова. Новий пункт швидкої допомоги значно покращить рівень медичного обслуговування у місті, адже найближчі такі пункти до цього часу були розташовані лише в Бучі та Гостомелі”, – йдеться в повідомленні. 

За словами мера, це відбулося завдяки співпраці з Вишгородською станцією екстреної медичної допомоги. Пункт розташований у приміщенні дитячої лікарні на вул. Давидчука.

Фото Володимира Шилова

Bookmark the permalink.

Comments are closed.