Ірпінь матиме пункт медичної допомоги

Крок за кроком в Ірпені реформують галузь медицини. Великою проблемою в місті довгий час є відсутність свого пункту медичної допомоги, як у Бучі та Гостомелі.

Але вже навесні ситуація зміниться. Ірпінський пункт швидкої допомоги відкриють в одному з приміщень дитячої лікарні на вулиці Давидчука.

16508437_723205741191489_6825670243782210723_n

“Медична швидка допомога не є в наших повноваженнях. Вона знаходиться в області, а керівництво – в Вишгороді. Саме вони до нас приїхали і ми провели переговори щодо надання медичної допомоги саме в Ірпені”, – розповіла заступник Ірпінського міського голови Наталія Семко.

Наразі комунальне підприємство “Ірпіньжитлоінвестбуд” робить перепланування та реконструкцію приміщення, а саме кілька кімнат на першому поверсі, які виділили для пункту медичної допомоги. Тут працюватиме дві медичні бригади. 

Роботи планують завершити протягом місяця. Відкриття пункту медичної допомоги відбудеться в рамках Року медицини в Ірпені. 

Як ми повідомляли, 2017-тий рік оголошено Роком медицини. Найперше планують закупити усім лікарям ком’ютери, встановити систему зв’язку між усіма медоб’єктами, зробити амбулаторні карти хворих он-лайн доступними, а до лікаря можна буде записатися через Інтернет.

Детальніше – в сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.