Ірпінь допоможе Гостомелю з благоустроєм

Ірпінська міська рада фінансуватиме роботи з реконструкції доріг та зон відпочинку у Гостомелі. Таке рішення депутати прийняли на 28-ій сесії 7-го скликання.

Зокрема, ремонтуватимуть дороги по вулиці Лісовій та Пушкіна. Також заплановано здійснити реконструкцію зони благоустрою “Парк патріотів”, “Парк сім’ї” та зони відпочинку вздовж вулиці Свято-Покровська. Загалом на це виділено понад 4 млн. грн. 

“Гостомель знаходиться в адмінпідпорядкуванні Ірпеня та частково сплачує податки до бюджету. Саме тому нами було прийняте рішення про фінансування робіт з реконструкції у селищі”, – розповів голова фракції “Нові обличчя” Ірпінської міської ради Максим Плешко.

Нагадаємо, що цього року продовжать масштабні реконструкції доріг й в Ірпені. “Ми передбачили значну суму коштів із бюджету розвитку на реконструкції доріг у місті. Минулого року ми капітально відремонтували понад 20 вулиць. Цього року ми продовжуємо. Хочемо, щоб до кінця 2017-го у місті вже не було занедбаних аварійних доріг”, – зазначив мер Ірпеня Володимир Карплюк.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.