Ірпінь долучився до промокампанії кол-центру психологічної допомоги #ВАРТОЖИТИ

photoeditorsdk-export-1-1536x682

Ірпінська громада долучилася до промокампанії всеукраїнського кол-центру психологічної допомоги #ВАРТОЖИТИ, який організувала відома телеведуча Яніна Соколова. Одним із облич кампанії став ірпінець Віктор – доброволець Сил територіальної оборони ЗСУ (позивний Гулівер).

«Всеукраїнський кол-центр #ВАРТОЖИТИ — це центр надання кваліфікованої психологічної допомоги, де за єдиним коротким номером 5522 кожен, хто знаходиться на території України, може зателефонувати і отримати безкоштовну консультацію фахового психолога. Ірпінчани повертаються до міста, оговтуючись від страху війни. Багатьом із нас потрібен час, а інколи –кваліфікована допомога, щоб прийти до тями після пережитого. Не бійся, #ЯПОРУЧ — потрібні слова не лише психолога кол-центру, який готовий поговорити з вами тет-а-тет і допомогти розібратись у проблемі, це слова близької людини, які допомагають вірити, що все буде гаразд», – зазначається у пресрелізі кол-центру.

296446994_485460946912317_6227380805255264688_n-819x1024

Промокампанія вже розпочалася в Києві, Львові, Дніпрі, на старті – Одеса. Тепер до ініціативи приєднався й Ірпінь.

«Ми зустрілися в Ірпені за кілька днів після звільнення міста від руйнівної навали російських нелюдів. Мер міста познайомив мене з теробороною – сильними і сміливими вікінгами, серед яких був Гулівер. Зараз він на наших бордах – як символ незламності. А ще як демонстрація того, що навіть вікінгам буває важко», – розповіла Яніна Соколова.

«Ірпінь поранений. Так само, як і душі, і серця ірпінчан. Щодня безкоштовно за номером 5522 пів сотні волонтерів кол-центру #ВАРТОЖИТИ готові вислухати і допомогти. Це наш внесок у ваш фрагментарний душевний спокій. А значить, у перемогу», – відзначає телеведуча.

«Коли на тебе напав ворог, ти хвилюєшся за свою сім’ю, рідних, близьких. Ти маєш себе тримати в тонусі й захищати свій дім. Проєкт всеукраїнського кол-центру #ВАРТОЖИТИ дуже важливий, тому що не всі можуть справлятися з психологічним станом у зв’язку з війною. Яніна Соколова зі своєю командою робить дуже важливу справу», — прокоментував свою участь у промокампанії Віктор.

За словами Ірпінського міського голови Олександра Маркушина, Віктор «як ніхто розуміє, наскільки важлива фахова психологічна підтримка як рідним і близьким наших захисників, так і самим бійцям, які боронять нашу країну від ворога».

«Друзі, не соромтеся, не тримайте свої страхи і переживання в собі. Поговоріть з людиною, яка професійно зможе вас підтримати і дасть поради, які допоможуть принести гармонію у ваш внутрішній стан. Спокійного всім нового тижня!» – написав мер на своїй сторінці у фейсбуці.

Кол-центр #ВАРТОЖИТИ приймає дзвінки з 11:00 до 19:00 у будні.

Джерело: Інформаційне агентство ITV

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.