Ірина Федорів змушує журналістів СТБ порушувати професійні стандарти

Скандально відома у Коцюбинському журналістка Ірина Федорів дає вказівки журналістам телеканалу СТБ, де вона раніше працювала. Замість того, аби задавати питання учасникам прес-конференції в УНІАНі, журналісти розповідали “власне бачення” ситуації у селищі і вказували, що депутатам потрібно робити. На цьому наголосив член виконкому Коцюбинської селищної ради Богдан Слюсаренко.

“Цікаво виходить, коли журналіст по факту не задає питання, а розповідає спікерам, що і як вони повинні робити (ви по ідеї малі би сказати … ви мали би …), при цьому маніпулюючи, перекручуючи факти і створюючи потрібну картинку про те, нібито “депутати хочуть віддати гроші громади приватним фірмам”. Ні чию риторику вам це не нагадує? І якось так вийшло (напевно випадково))), що це представник саме того каналу, де багато років працювала Ірина Федорів))) Збіг?)”, – заявляє Слюсаренко.

[/video]

У коментарі кореспондентам «Правди Ірпеня» Богдан Слюсаренко наголосив, що таким чином Ірина Федорів змушує журналістів СТБ порушувати правила журналістської етики.

Нагадаємо, що Ірина Федорів стала лауреатом журналістської антипремії “Унітаз року 2017” і увійшла у п’ятірку журналістів, які зганьбили честь своєї професії.

Як відомо, учора відбулася прес-конференція в УНІАН, де представники Коцюбинського піднімали питання початку опалювального сезону. За два місяці після останньої прес-конференції, на якій депутати вже попереджали про небезпеку зриву опалювального сезону в Коцюбинському та просили про допомогу, нічого не змінилося.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.