Інвестгрупа «MOLODIST» вручила інвесторам ключі від квартир у ЖК «IRPIN CITY 3» (відео)

Віталій Волощук, мешканець Ірпеня:

 «Тут у нас кухня, тут одна кімната, тут інша і куткова кімната».

Молоде подружжя Волощуків нарешті із власними квадратами. Відсьогодні вони — ірпінці. Отримали довгоочікувані ключі від квартири у ЖК «IRPIN CITY 3». Голова сім’ї Віталій радіє, що нарешті розпочнуть ремонт.

Віталій Волощук, мешканець Ірпеня:

 «Спочатку монтаж стін, електрика. А з весни уже повним ходом піде основний ремонт».

Разом із Волощуками ключі від власних осель отримали ще майже 400 інвесторів. Ось цей 15-ти поверховий будинок комфорт-класу для них збудувала Інвестиційна група «MOLODIST».

Ірина, мешканка Ірпеня:

«Корона», війна. Але все ж таки нарешті! Задоволені і плануємо тут жити, бо місце прекрасне для діток і сім’ї, тому все супер!».

«IRPIN CITY 3» здали б в експлуатацію значно раніше, якби не пошкодження під час бойових дій. Його почали відновлювати у травні 22-го.

Надія, мешканка Ірпеня:

«Дуже швидко, я вважаю, відновили. Ми чекали на цей будинок звичайно більше часу. Батьки казали: «Це просто нереально». Тому ми дуже зраділи, коли побачили що 14 жовтня все ж таки нарешті отримуємо наші ключі».

Головна ідея житлового комплексу – місто у місті. Закрита територія, охорона, місця для відпочинку – все для комфорту мешканців.

Володимир Карплюк, СЕО Інвестиційної групи «MOLODIST»:

«Якщо ви дивилися на двір «IRPIN CITY», то це один із найкращих дворів в Ірпені. Він дуже багатофункціональний. Тут мешканці можуть робити, що завгодно. Починаючи від дитячих майданчиків, спортивних зон і навіть зон барбекю, де вони можуть відпочивати, насолоджуватися своїм двором і життям у цьому комплексі».

Тож забудовник подбав про всіх. І малих. І дорослих.

Раїса, мешканка Ірпеня:

«Я дуже вражена, тому що я такого не бачила– мені було би зручно так вийти з дому, зробити розтяжку, потренуватися. Я таке дуже полюбляю. Тому мені дуже подобається».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.