Інвестгрупа “MOLODIST” презентувала новий житловий комплекс «Молодість», – ЗМІ

Інвестиційна група “MOLODIST” презентувала новий проєкт в Ірпені – ЖК «Молодість» в концепції «Тут варто жити!». Про це повідомляє “Ірпінський вісник”.

За даними забудовника, житловий комплекс розташований на Ірпінській набережній та знаходиться найближче до столиці з усіх ЖК Ірпеня та Приірпіння.

Серед переваг комплексу варто виділити: малоповерхову забудову (5 поверхів), розташування в 7 хвилинах від Києва, 100% забезпечення паркомісцями, власний заїзд з Новоірпінської траси та сучасний дитячий садочок на території ЖК. Разом з тим, тут обіцяють облаштувати парк з дитячим майданчиком та зони відпочинку.

У повідомленні забудовника йдеться, що ЖК “Молодість” – це ідеальний вибір для кожного, хто прагне комфортного життя в затишному передмісті.

“Для найактивніших мешканців ми розробили крутий скейт-парк та спортивні та дитячі майданчики, де можна тренуватися і активно відпочивати. Тим, хто любить вечірні прогулянки, та романтичні побачення при світлі ліхтарів ми передбачили бульвар через весь комплекс. Також поруч з комплексом розташована Ірпінська набережна, де ви завжди зможете прогулятись, адже ми прокладемо власний вихід. Це чудова можливість ранкових пробіжок або велопрогулянок спеціально облаштованою доріжкою, зайнять спортом або відпочинку з друзями на березі річки біля мангалу”, – йдеться у повідомленні.

Забронювати квартиру в ЖК «Молодість» можна за телефоном +380677879434 або в офісі інвестиційної групи “MOLODIST” за адресою: м. Ірпінь, вул. Донецька 2а (графік роботи: 08:00-20:00 без перерв та вихідних).

Інвестиційна група “MOLODIST” відома як компанія, яка поєднує в собі багаторічний досвід будівництва, сучасні архітектурні рішення та унікальні технології проектування і створення нерухомості.

Окрім нового ЖК “Молодість”, інвестиційна група будує в Ірпені житлові комплекси “Олімп”, “New York Towers”, “Chehov Парк Квартал”, “Фаворит Premium” та ЖК “Атмосфера” у місті Вишневе.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.