Ігорю Оверку подарували хокейну екіпіровку

Приємна подія відбулася учора на льодовій спортивній арені “Крижинка” у Києві. До юних хокеїстів клубу “Торнадо” завітав їх старий друг, благодійник, Ігор Іванович Оверко, який вже не один рік усіляко допомагає команді. Як зазвичай, Ігор Іванович  дуже часто відвідує тренування юних вихованців хокею спортивної школи Олега Циркунова та цікавиться проблемами, які є у команді.
 
Не став виключенням і вчорашній візит Ігоря Оверка до своєї улюбленої команди. Як тільки з’явився Ігор Іванович на льодовій арені “Крижинка”, на нього чекала приємна несподіванка від хокеїстів на чолі з їх головним тренером Олегом Циркуновим, які урочисто та по-емоційному привітали мецената команди і подарували йому хокейну екіпіровку клубу з номером “1”. 
15209098_1373255569383839_776605653_n
 
15207934_1373257346050328_2037580704_n
Відверто, зі щирими словами подяки вдячності на адресу мецената клубу Ігоря Оверка висловився, досвідченний, головний тренер команди, Олег Циркунов. “Дуже приємно, що на сьогоднішній день є такі люди, які допомагають і дають можливість усім нам, дітям та батькам, вирішити фінансові проблеми клубу і дуже важливо, що велика затратна частина коштів, які витрачаються на автобус, який був наданий клубу від нашого спонсора, перекриваються, і маємо можливість виступати у чемпіонаті Києва та інших змаганнях, які проводяться в області та по Україні. Тому, хотілося б ще раз висловити свої слова подяки та вдячності від імені керівництва спортивної школи та клубу, від усіх дітей та батьків, що є така людина, яка допомагає нашому дитячому хокею і дай Боже йому здоров’я, успіхв і усього самого найкращого”, – зазначив Циркунов.
 
Bookmark the permalink.

Comments are closed.