Героїнею програми Володимира Карплюка «Це бізнес, Ірпінь!» стала Марина Колєснікова

Bez-imeni-1-4

На youtube-каналі співзасновника Фонду відновлення Ірпеня, голови Інвестиційної ради міста Володимира Карплюка вийшов новий випуск його авторської програми «Це бізнес, Ірпінь!». Цього разу її героїнею стала Марина Колєснікова – власниця агенції «Tours&Tickets».

«До війни в Ірпені працювало близько 30 туристичних агенцій. Зараз лишилося тільки три. Як почуває себе цей бізнес у непростих умовах війни, і чи багато нині туристів? Куди зараз їздять ірпінчани, де можна відпочити і скільки це коштує? Про це говоримо з Мариною Колєсніковою – власницею ірпінської агенції “Tours&Tickets”, що посідає 1 місце в рейтингу із понад 700 агенцій цієї мережі по всій Україні. Марина ділиться унікальним досвідом створення з нуля найкращої туристичної компанії регіону, показуючи достойний приклад того, як зберегти людську стійкість і віру в себе та своє прекрасне місто», – зазначив на своїй сторінці у фейсбуці Карплюк.

Як відомо, чоловік Марини Колєснікової – заступник керівника ірпінської «Муніципальної варти» Анатолій Колєсніков – героїчно загинув, обороняючи місто від російських загарбників. Дружина ініціювала перейменування на його честь вулиці Єсеніна.

Нагадаємо, попередні випуски програми «Це бізнес, Ірпінь!» були присвячені СЕО компанії «Ecosoft» Андрію Мітченку, власниці кав’ярні «Франс.уа» та ресторану «Resto Presto» Марті Заваровій, представнику будівельного бізнесу Валерієві Красноленському та засновникам стоматологічної клініки Ігорю Потеряйку і Дмитру Демідову.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.