Місто-герой Ірпінь подякував світовим лідерам за підтримку України

2022-12-25 18.14.19

За 10 місяців близько 100 відомих усьому світові людей відвідали Ірпінь. Ірпінь став для іноземних гостей символом незламності ціною руйнувань. Українська будівельна компанія «Товариство «ВІДВАЖНИХ» виступила з ініціативою та розмістила борди зі словами вдячності світовим лідерам. Подяку за підтримку України та ЗСУ  – «СВІТ ВІДВАЖНИХ ЛЮДЕЙ! #ДЯКУЄМОЗАПІДТРИМКУ» було висловлено колишньому прем’єр-міністру та британському політику Борису Джонсону, президенту США Джо Байдену, президенту Польщі Анджею Дуді, прем’єр міністру Канади Джастіну Трюдо, президентці Європейського парламенту Роберті Метсола та президентці Європейської комісії Урсулі фон дер Ляйен.

2022-12-25 18.14.26
2022-12-25 18.15.09
2022-12-25 18.15.05
2022-12-25 18.14.31
2022-12-25 18.15.15

Товариство «ВІДВАЖНИХ» із початку військових дій долучилося до захисту Ірпеня від ворога, підтримуючи бійців територіальної оборони, а також допомагало евакуйовувати мирних мешканців. Наразі компанія спрямовує свої зусилля на допомогу у відновленні міста, надаючи для цього необхідні будівельні матеріали.

Раніше у рамках проєктів корпоративної соціальної відповідальності «ВІДВАЖНИХ» активно підтримувало розвиток велоруху в Ірпені, виступаючи генеральним спосором веломарафонів і велоперегонів «TransUkraїne – bikepacking race 2021», «Gravel Challenge», «GRVL200 – Ірпінь 2021», «Irpin Kids Bike» – 2021. За підтримки товариства в Ірпені проходили всеукраїнські дитячі театральні фестивалі,  започатковано щорічну всеукраїнську премію у галузі літератури – Літературну премію Ірпеня та спеціальну премію «Мистецтво Відважних» в рамках всеукраїнського художнього пленеру «Намальований Ірпінь». Ще одним напрямком благодійної діяльності товариства стало облаштування на вулицях міста будиночків для безпритульних тварин.

Нагадаємо, товариство «Відважних» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. Партнерами та співзасновниками товариства є Володимир Співак та Володимир Карплюк.З 2010 року колектив «Відважних» побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «CENTRAL HOUSE» тощо. Лише в минулому році на 9 місяців раніше товариство «Відважних» здало житловий комплекс «CENTRAL HOUSE» та на 11 місяців раніше вручило ключі інвесторам від власних квартир житлового комплексу «Novator Irpin». Цього року компанія вручила ключі від ЖК «Burgundia», що також розташований в Ірпені.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.