Громада Коцюбинського зустріла місцевого депутата Ірину Федорів вигуками «Ганьба!»

4 червня 2015 року депутати Коцюбинської селищної ради проголосували на сесії за створення спільної територіальної громади з містом Ірпінь Київської області. Прийняттю такого рішення передували громадське обговорення та збір підписів за приєднання до ірпінської об’єднаної громади.

Схвальному голосуванню у селищній раді передував емоційний виступ депутата Ірини Федорів, яка відома тим, що разом зі столичними забудовниками «Bionic Hill» (група скандально відомих олігархів Іванова-Хмельницького) встановила в Коцюбинському дитячі майданчики без жодної дозвільної документації.

Окремі місцеві обранці у своїх виступах зазначали, що, попри зібрані підписи та громадське обговорення, депутати Коцюбинської селищної ради не порадилися з громадою перед прийняттям рішення про приєднання до Ірпеня.

Проте, як стало відомо, два місяці тому Ірина Федорів, не питаючи думки громади Коцюбинського, потай від жителів селища звернулася до Київської міської ради з листом із проханням приєднати Коцюбинське до Києва.

Нагадаємо, що в публікації «Ірина Федорів: зв’язки з регіоналами, зрада однодумців і політичне кілерство» Ірину Федорів звинуватили в інформаційному кілерстві з метою дискредитації політичного іміджу політиків Київщини, підтасовуванні фактів для маніпуляції думкою громадськості, зустрічі з кривавим диктатором Януковичем перед Революцією Гідності та в тиску на колег-журналістів під час роботи керівником ньюз-руму на телеканалі зятя Кучми Віктора Пінчука – СТБ. При цьому, як наголошується в статті, Ірина Федорів використовувала службове становище для політичного посилення – за допомогою виходу сюжетів з їхніми коментарями – електорального невдахи бучанських виборів, скандально відомого псевдоактівіста Віктора Бархоленка і «свободівця» Богдана Мельничука, який на посаді секретаря Ірпінської міської ради спочатку наклав мораторій на землевідведення, а незабаром почав масштабну роздачу земельних ділянок.

Громада Коцюбинського зустріла місцевого депутата Ірину Федорів вигуками «Ганьба!»

Громада Коцюбинського зустріла місцевого депутата Ірину Федорів вигуками «Ганьба!»

DSC01590

Bookmark the permalink.

Comments are closed.