Google запустив проект зі зниження залежності від смартфона

Компанія Google запустила три експериментальні додатки у рамках проекту “Цифрове благополуччя”. В одному з них фірма запропонувала упакувати смартфон в паперовий конверт. 

Про це повідомляється на сайті розробника.

Мова йде про програму Envelope. Після завантаження воно обмежує можливості телефону виключно номеронабирачем і камерою.

Щоб уникнути спокус, компанія пропонує користувачам роздрукувати спеціальний паперовий конверт, зібрати його і вкласти всередину смартфон.

Зараз у додатку міститься ескіз конверту тільки для Pixel 3a. У ньому враховані вирізи для камери, зарядки та надруковані кнопки для набору номера.

Клавіші набору номерів будуть підсвічуватися. Також компанія запустила два цифрових додатки: Activity Bubbles і Screen Секундомір. Обидва сервіси призначені для відстеження активності користувача. Activity Bubbles – це “живі” шпалери.

Додаток наповнює екран кульками при кожному використанні пристрою. Одне розблокування – одна кулька. Розмір кожного з них залежить від часу використання.

Screen Stopwatch – це теж “живі” шпалери, але на відміну від попереднього сервісу, додаток дозволяє відстежувати точну кількість часу, проведеного в пристрої. При кожному розблокування смартфона на екрані активується секундомір.

Джерело: УНІАН

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook,  та Telegram! 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.