Головна ялинка прикрашатиме Ірпінь до кінця січня

Головна ялинка Ірпеня прикрашатиме місто ще до кінця цього місяця. Про це кореспондентам “Правди Ірпеня” повідомила начальник відділу координування культмасових заходів та фізкультурно-спортивної роботи Віолетта Кременчук.

15822543_703975653114498_3281143711220743275_n

Цього року головна красуня міста була по-справжньому особливою. І не тільки через те, що вперше задля економії та збереження природи місто придбало штучне дерево. А й тому, що про неї говорила вся Україна.

Як відомо, 6 січня майже всі інформаційні ресурси країни розтиражували інформацію, начебто в Ірпені найдорожча ялинка в Україні. Ялинку було придбано за 199 500 через сайт публічних закупівель “Prozorro”.

“Маніпуляція наших опонентів у цьому питанні проста. Значна частина міст купили свої ялинки набагато дорожче, проте не проводили ці закупівлі через систему “Prozorro”. Новина про “найдорожчу” ялинку в Ірпені тиражувалася рядом інтернет-видань на комерційній основі. За даними експертів, замовником “джинси” є народний депутат України Ольга Червакова. Як зазначають ЗМІ, на брудну кампанію по дискредитації мене, як політика та міста Ірпінь, пані Червакова витратила понад $10000. Це значно більше, ніж вартість ялинки в Ірпені, яка прикрашатиме відремонтовану нами центральну площу міста”, – прокоментував цю ситуацію ірпінський міський голова Володимир Карплюк на своїй сторінці у Facebook.

Завдяки такій рекламі кількість людей, які протягом місяця приїхали побачити “найдорожчу” ялинку країни, стала рекордною. За даними інспекторів Муніципальної варти щодня її відвідувало близько тисячі ірпінчан і гостей міста. А у Новорічну ніч поруч з головною красунею міста святкувало близько 2000 людей.

Якщо Ви з якихось причин ще не бачили головну ялинку Ірпеня та неймовірну святкову ілюмінацію центральної площі міста, поспішайте. У вас залишилося 7 днів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.