Федорів зробила рекламу Ірпеню

Федорів розрекламувала Ірпінь. Намагаючись хоч якось напаскудити на загальну ейфорію чудового свята в Ірпені чорний політтехнолог Ірина Федорів розповсюдила на власному сайті і посприяла поширенню країною новини, що в Ірпені ялинка найдорожча в Україні. У своїй публікації вона посилається на сайт публічних закупівель Prozorro.
 
“Федорів гадає, що качкою про найдорожчу ялинку вона кинула лопату лайна в бочку яскравого новорічно-різдвяного Ірпінського меду. Ялинка не найдорожча, – це не правда. Вона куплена через Прозоро. Буде слугувати громаді десятки років і на це більше не треба витрачати гроші міста. Саме так роблять мислячі управлінці”, – зазначає голова фракції “Нові обличчя” Ірпінської міськради Максим Плешко.
 
Люди в соцмережах, які були в Ірпені і бачили красу центральної площі і ялинки, думають інакше:
“Купували цю ялинку через “Прозоро”, купували не на рік і не два… Ялинка реально красива і святкова…”
 
 “А ще ялинка – це фалічний символ! Отже влада Ірпеня пропагує порнографію!? А ще ялинка – це символ петровських так званих “реформ”! Що влада Ірпеня ще й прибічники Москви та царизму? Коротше, за що не візьмись усюди ганьба і зрада!!!…”
 
“Я считаю, что если город зарабатывает достаточно денег, муниципальный бюджет с перевыполнением, почему бы и нет…”
Безымянный
 
Безымянный2

 На думку Максима Плешка, насправді Федорів-Матюшина лиш зайвий раз привернула увагу до нашого святкового міста. “Тепер багато хто із сусідніх містечок приїде побачити нашу небачену красу, а хто не поїде, той гляне фото в інтернеті. Бо що ж це за “найдорожча ялинка”, аж цікаво. Дякуємо вам за промоушн Ірпеня. Бажаємо в Новому році менше заздрощів і більше власних конструктивних справ”, – підсумував Плешко.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.