Фонд відновлення Ірпеня поділився історією родини Лисак, дім яких знищив ворожий снаряд

Фонд відновлення Ірпеня опублікував відеоісторію родини Лисак та їхнього зруйнованого будинку на вулиці Богдана Хмельницького, 52 в Ірпені. До 24 лютого тут проживали чотири покоління великої дружньої родини. 20 березня 2022 року їхня оселя згоріла.

«Цей будинок придбала моя прабабуся у 1966 році. Тут виросла моя мама. Потім мама з татом тут жили, бабуся й дідусь. І ми з чоловіком вирішили добудувати частину будинку і жити вже всі разом», – розповідає на місці свого демонтованого будинку мешканка Ірпеня Лілія Шинська.

25 лютого Лілія разом з двома дітьми і чоловіком виїхали з міста. 7 березня евакуювалися її батьки, а бабуся з дідусем евакуювалися вже 21 березня, після того як будинок згорів.

«Сьогодні родина живе порізно. Вони мріють знову жити разом і просять про допомогу, адже самотужки збудувати нову оселю можливості немає», – зазначає співзасновник Фонду відновлення Ірпеня Володимир Карплюк.

Допомогти родині відновити будинок можна вже зараз, надіславши переказ із приміткою «Родині Лисак» СЮДИ.

Нагадаємо, Фонд відновлення Ірпеня розповідає історії зруйнованих будинків у місті, щоб залучити допомогу на їхню відбудову. Зокрема, нещодавно вони опублікували відеоісторію знищеної оселі родини Козацьких.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.