Фонд відновлення Ірпеня починає публікацію відеорозповідей про ірпінські родини, які втратили житло

photoeditorsdk-export-40

Відсьогодні Фонд відновлення Ірпеня розпочинає публікацію відеорозповідей про ірпінські родини, будинки яких були зруйновані російськими загарбниками. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці співзасновник фонду, голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк.   

«В Ірпені понад півтори тисячі зруйнованих приватних житлових будинків. Кожен будинок – це доля. Доля людей, які втратили свою домівку, втратили дах над головою. Від сьогоднішнього дня ми розпочинаємо публікувати серію коротких відеофільмів про ірпінські родини, які постраждали внаслідок російської агресії, які втратили житло. І ми дуже надіємося, що ці фільми допоможуть нашим ірпінцям відновити свої помешкання, що наші міжнародні партнери, українські бізнесмени, побачивши, в якій ситуації знаходяться ці родини, зможуть допомогти фінансово, допомогти будівельними матеріалами, щоби якомога більша кількість ірпінців відновила своє житло», – зазначив співзасновник Фонду відновлення Ірпеня.

За його словами, фонд почав збір матеріалів для відновлення постраждалого або знищеного багатоповерхового та приватного житла і найближчим часом розпочне передачу цих матеріалів власникам помешкань.

«Звертаюся до усіх, хто може допомогти з будівельними матеріалами – Ірпінь потребує Вашої допомоги! Якщо Ви маєте бажання передати будівельні матеріали для відновлення постраждалих багатоповерхових і приватних будинків Ірпеня, просимо Вас звернутися до координатора відділу забезпечення громадської організації “Фонд відновлення Ірпеня”: Ірина Кравчук, +380674428511», – написав Володимир Карплюк.

Нагадаємо, Фонд відновлення Ірпеня був створений із метою залучити фінансові, матеріально-технічні й організаційні ресурси для відбудови зруйнованої та пошкодженої соціальної і житлової інфраструктури міста. Його співзасновниками виступили також Ірпінський міський голова Олександр Маркушин і народний депутат України Сергій Тарута.

У День Ірпеня, 11 вересня, Володимир Карплюк звернувся до всіх компаній, які є виробниками, постачальниками та реалізаторами будівельних матеріалів, із проханням надати допомогу місту.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.