Компанія “Dominet” забезпечила безкоштовним інтернетом жителів ірпінського модульного містечка “Дубки”

photoeditorsdk-export-1-22

Провайдер “Dominet” надав безкоштовний інтернет жителям модульного містечка, розміщеного на території санаторію “Дубки” в Ірпені. Про це повідомляє телеграм-канал компанії.

“Ми завжди йдемо назустріч всім важливим соціальним ініціативам Ірпінського міського голови Олександра Маркушина. Спільними зусиллями команди міста-Героя Ірпеня та Міністерства розвитку громад і територій сотні людей, які втратили дах над головою або чиє житло зазнало значних пошкоджень, отримали можливість проживання у модульному містечку в Ірпені. Компанія “Dominet” пішла назустріч і безкоштовно надала послугу інтернет із Wi-Fi для жителів ірпінського модульного містечка “Дубки”, – зазначається в повідомленні компанії.

photoeditorsdk-export-37-1024x581

Нагадаємо, раніше “Dominet” забезпечив інтернетом “Залізне містечко”, яке облаштувала “Укрзалізниця” спільно з Ірпінською міськрадою для містян, що втратили житло. 

Також компанія безкоштовно надала інтернет для роботи нової міської системи оповіщення, яка попереджатиме ірпінців про п’ять типів тривоги.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.