Фонд відновлення Ірпеня опублікував нову відеоісторію про зруйнований будинок родини Кушнірук

Фонд відновлення Ірпеня опублікував нову відеоісторію про будинок родини Кушнірук, що на вулиці 10 лінія 4-а, квартира 18.

«Квартира 72 квадратних метрів в місті Ірпінь, багатодітна родина. Квартиру купили в 2012 році, зробили ремонт і почали жити щасливе життя, тут народились молодші діти, тут в кожного був свій куточок, гарні дитячі кімнати, де обожнювали проводити свій час дівчата та хлопці. В оселі завжди звучав сміх, батьки разом з дітьми проводили вільний час за настільними іграми, тут радо зустрічали гостей», — розповіли у Фонді відновлення Ірпеня.

В результаті попадання ворожих снарядів був знищений дах та останній поверх їх багатоповерхівки, а в результаті попадання снаряду в їх квартиру, пошкодження від пожару і осколків отримало і їх оселя. Родина немає можливості відновитись самі , тому що не потрапляють під програму є відновлення, тому потребує допомоги.

Допомогти Родині Кушнірук можна за посиланням.

Нагадаємо, попередні відеорозповіді Фонду відновлення Ірпеня були присвячені зруйнованим помешканням родин ОвдейчуківЛєско,  КушнірівВдовенківЛозових,  НовицькихЖуковських,  БулічівМиронових,  Ярових,  Бондарчуків і  Дяченків.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.