Еміційно і талановито: в ірпінській бібліотеці діти співали про перемогу та патріотизм

До дня звільнення міста-Героя Ірпеня вихованці різних дитячих музичних гуртків міста взяли участь у музичному концерті, що пройшов в Ірпінській міській бібліотеці. Про це повідомили в Управління освіти і науки Ірпінської міської ради.

Зокрема на святковому заході виступали вихованців рок-гуртка “Веселка” під керівництвом Івана Дзюби та вокальні ансамблі «Щасливі діти» і “Співоцвіт” Ірпінського центру позашкільної освіти під керівництвом Євгенія Махнівського. Юні музиканти виконували українські патріотичні пісні.

«Різнобарв’я репертуару та стилів виконання вразило глядачів. Кожну музичну композицію присутні слухали, затамувавши подих і зі сльозами на очах. Емоційно, талановито і від щирого серця через пісні та музику юні виконавці передали красу та велич України, патріотизм українського народу та безмежну мрію жити у вільній незалежній державі», — зауважили в Управлінні.

Нагадаємо, Ірпінський міський голова Олександр Маркушин опублікував відеоролик до річниці звільнення міста-Героя від ворожої армії. Він закликав усіх згадати ті страшні події та кожного, хто тоді захищав, боровся, допомагав, евакуйовував і рятував.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.