Дружній клімат для діток “Дивосвіту” від компанії “І-ЛАН”

Нещодавно телекомунікаційна компанія “І-ЛАН” здійснили важливу благодійну справу для діток центру соціальної реабілітації “Дивосвіт” – встановили пристрій для утримання оптимальних комфортних кліматичних умов в приміщенні. Тепер вирішена проблема кондиціювання у спекотну літню погоду і діткам більш комфортно займатися і розважатися разом.

IMG_4540

IMG_4538

IMG_4537

Окрім занять з дітками з особливими потребами, при центрі дитячої творчості діє міський табір денного перебування для дітей 6-10 років. Постійні заняття творчістю, англійською мовою, танцями та іншими активностями потребують додаткового охолодження приміщення. Особливо це актуально під час проведення святкувань та масових заходів. Тому благодійний крок компанії “І-ЛАН” має неабияке значення для комфортного функціонування закладу.

Нагадаємо, що саме компанія “І-ЛАН” звернулася до міського голови з пропозицією безкоштовного встановлення мережі WI-FI в парках Ірпеня. І незабаром міські зони відпочинку стануть більш цікавими і привабливими, особливо для молоді.

Служба у справах дітей та сім’ї, дитячий центр “Дивосвіт” та громада Приірпіння висловлюють щиру подяку телекомунікаційній компанії “І-ЛАН” за впровадження соціальних проектів в Ірпені!

IMG_4620

Bookmark the permalink.

Comments are closed.