До кінця місяця в Ірпені відкриють ще одну амбулаторію сімейної медицини

Перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин привітав сімейних лікарів з професійним святом і повідомив про відкриття ще однієї амбулаторії сімейної медицини в Ірпені.

“Сьогодні своє професійне свято відзначають сімейні лікарі. Це люди, які щодня дбають про наше з вами здоров’я, часто ризикуючи своїм, особливо зараз. В Ірпінському регіоні працює 75 сімейних лікарів, терапевтів, педіатрів. Протягом останніх п’яти років ми відкрили чотири нових амбулаторії сімейної медицини в Ірпені. Щиро дякую нашим лікарям за професіоналізм, відданість професії, любов і добро до людей! Також хочу особисто подякували Андрію Левківському – директору КНП “Ірпінський міський центр первинної медико-санітарної допомоги” – професіоналу своєї справи і прекрасному менеджеру, якому за короткий час вдалося реалізувати дуже багато позитивних змін у первинній медицині Приірпіння! Зі святом!, – зазначив Маркушин.

До кінця місяця планують відкрити ще одну амбулаторію – на вулиці Ветеранів Афганістану, 18а. Згодом планують відкрити ще одну амбулаторію, №7, на вулиці Університетській навпроти Центрального парку.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.