До Ірпені завітала Міністерка інфраструктури та регіонального розвитку Молдови Лілія Дабіжа

Міністерка інфраструктури та регіонального розвитку Молдови Лілія Дабіжа в межах свого візиту до України відвідала в Ірпінь. Про це повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Олександр Маркушин зустрівся з гостею біля зруйнованого російськими військами ЖК «Ірпінські Липки». Будинок розташований у найбільш постраждалому районі міста СМУ, де зараз триває активна відбудова приватного сектору.

«Лілію вразили руйнування, яких зазнав наш мужній Ірпінь з одного боку. А з іншого — тепми, якими нині живе і відновлюється наше місто», — розповів Олександр Маркушин.

Також Ірпінський міській голова подякував гості з Молдови за допомогу, яку раніше її країна передала до Ірпінської міської центральної лікарні.

«Дякую молдовським партнерам за підтримку і увагу до нашого міста та Міністерству розвитку громад, територій та інфраструктури України за сприяння у розбудові нашого міжнародного партнерства», — написав Олександр Маркушин.

Нагадаємо, 2 червня, у День проголошення Італійської Республіки, у місто-герой Ірпінь завітала делегація з Італії. Почесний консул України в італійському місті Падуї Марко Тозон, представники ГО «Клуб мерів в Італії» та італійські бізнесмени приїхали, щоб висловити свою підтримку українцям, дізнатися більше про війну в Україні та оборону Ірпеня.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.