Дмитро Христюк іде у відставку

Перший заступник ірпінського міського голови Дмитро Христюк заявив про свою відставку. Про це він написав на своїй публічній сторінці у соцмережі. 

“Я прийшов з командою, ми йдемо командою. Впевнений, що мешканці нашого міста дадуть оцінку нашій роботі. Я дякую всім, хто був поруч, і завдяки кому вдалося досягнути результату. За ці роки в мене не було жодного бізнесу чи навіть бізнес інтересу в місті, і це всім відомо. Зате були сотні зустрічей з людьми, тисячі заходів, реалізованих проектів і реальних зроблених справ. Далі продовжуватиму робити справи на благо Ірпеня, регіону та усієї країни вже в громадському секторі”, – зазначив Христюк.

Дмитро Христюк переконаний, що за час управління містом командою “Нові обличчя” воно стало набагато кращим. “Три роки тому ми мали мрію: показати всій країні, що можемо – можемо провінційне містечко перетворити на красиве сучасне, комфортне для життя місто. Ми прийшли командою і змогли разом це зробити. Ми зробили прозорими надходження в бюджет, змусили всіх чесно платити податки і збільшили бюджет міста в 40! разів. І ці гроші пішли на нові дороги, площі, парки, інфраструктуру і все те, що ви бачите зараз в місті. Понад 200 нових проектів розвитку за 3 роки. Це певний рекорд для країни – за дуже короткий термін досягти таких змін. За це на нас вилили тони бруду (і продовжують це робити), порушили десятки кримінальних справ ті, хто звик платити копійки в бюджет і хабарі правоохоронцям, лиш би уникати сплати податків.  В той час, коли ми працювали, наші опоненти опускалися навіть до «копання» в кухнях і чайниках), ну в кожного свій рівень, зрештою))). Ці так звані «підприємці» знаходили собі «активістів» і постійно намагалися завадити розвитку міста. Але попри все наша команда робила свою роботу і показала результат”, – заявив перший заступник міського голови.

Нагадаємо, що вчора мер міста Володимир Карплюк прийняв рішення скласти 2 серпня 2018 року повноваження. Своє рішення він пояснює необхідністю свого подальшого розвитку та планами взяти участь у виборах до Верховної ради України по виборчому округу, до якого входить Ірпінь та Приірпіння.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.