Дмитро Войцех увійшов до ради директорів Конфедерації будівельників

Ірпінець Дмитро Войцех, засновник і керівник будівельної компанії «Акрополь Груп», прийняв пропозицію стати членом ради директорів Конфедерації будівельників України. Об’єднання займається розробкою і впровадженням нововведень у будівельні технології України.

«Будемо раді використовувати нові можливості для розвитку нашої компанії зокрема і будівельної галузі в цілому», — підкреслив він на сторінках соцмережі Фейсбук.

12728797_860308510746135_7192130339013268666_n (1)Нагадаємо, Дмитро Войцех — один з найбільших ірпінських забудовників. Сьогодні, крім іншого, його будівельна компанія будує великий житловий комплекс «Карат», а також скандально відомий 9-типоверховий будинок на вулиці Соборна навпроти парку «Дубки». Виконком ірпінської міської ради скасовував Войцеху дозвільні документи по цьому будівництву, оскільки будівельні роботи не відповідали заявленому плану. Зокрема, було перевищено висотність будівлі. Крім того, відповідно до проекту передбачався підземний паркінг на якому забудовник вирішив зекономити. Натомість, розраховував, що парковку він зробить частково за рахунок проїжджої частин вулиці Соборної і тротуару. В мерії такі плани забудовника оцінили вкрай негативно, оскільки бачання розвитку головної вулиці і пішохідної зони навпроти парку там протилежне. Відтак, компанії Войцеха запропонували викупити сусідні приватні садиби і на їх території облаштувати парковку, якої гостро бракує його об’єкту.

Дмитро Войцех балотувався кандидатом у депутати Київської обласної ради від БПП «Солідарність», а в минулій каденції був депутатом Ірпінської міської ради. За неофіційною інформацією він підтримує ряд так званих громадських активістів та інформаційні проекти, які в агресивній формі працюють проти міського голови Ірпеня Володимира Карплюка.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.