Для учасників АТО запровадили “Соціальну картку”

Незабаром всі учасники АТО Ірпінського регіону отримають спеціальну “Соціальну картку”. Про це повідомляє ГО “Ірпінська міська спілка воїнів-учасників АТО”.
Це стало можливим завдяки всеукраїнській програмі соцзахисту учасників бойових дій “Соціальна картка учасників АТО”, яка нещодавно стартувала за ініціативою Всеукраїнського Об’єднання Учасників АТО “Українці-Разом!” та за підтримки Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО і представників соціально відповідального бізнесу. Ця програма дозволяє учасникам бойових дій на Сході України і членам їх родин отримувати необхідну допомогу, це цілий комплекс, який включає також правову та психологічну допомогу, реабілітацію, соціальну адаптацію.
“Соціальна картка” є інструментом, що за допомогою відповідного програмно-технологічного забезпечення дозволяє кожному власнику отримувати такі можливості:
– безкоштовна правова підтримка та юридична консультація;
– безкоштовне обстеження та надання медичних послуг;
– психологічна підтримка;
– знижки на покупки у всеукраїнських торгових мережах;
– освітні, оздоровчі та розважальні програми для учасників АТО та членів їх сімей.
Наразі обсяг знижок та можливостей постійно збільшується завдяки новим партнерам. На стадії перемовин також знижки на пальне та товари у інших всеукраїнських торговельних мережах.
Точну дату вручення карток незабаром оголосять. Право на отримання “Соціальної картки учасників АТО” мають військові з офіційним статусом учасника АТО (учасник бойових дій, інвалід війни або інші особи, за наявності документа, який підтверджує безпосередню участь в АТО, виданий не раніше 2014 року) та близькі родичі загиблого військовослужбовця, який брав безпосередню участь в антитерористичній операції.

13612131_647369708743906_5491813863032780452_n За додатковою інформацією та роз’ясненнями можна звертайтись до ГО “Ірпінська міська спілка воїнів-учасників АТО”, за адресою м. Ірпінь, вул. Центральна, 55.
Меценатів, спонсорів, підприємців Ірпінського регіону, та всіх небайдужих, з питань взаємодії ГО “Ірпінська міська спілка воїнів-учасників АТО” просить звертатися за телефонами :
+380671205244
+380676862531
+380935349062
+380678145993
+380999568263
Варто також зазначити, що днями ГО “Ірпінська міська спілка воїнів-учасників АТО” та Громадська спілка Всеукраїнське об’єднання учасників АТО “Українці-Разом!” підписали меморандум про співпрацю, головною метою якого є захист прав і свобод осіб, які брали та беруть участь у бойових діях під час проведення антитерористичної операції, а також їх сімей, в тому числі сімей військовослужбовців, що загинули під час АТО.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.