Червакова намагається зупинити перевезення коцюбинців безкоштовним маршрутом

Народний депутат Ольга Червакова намагається ліквідувати соціальний маршрут Коцюбинське – Ірпінь, який у червні започаткувала Ірпінська міська рада.

Підпорядковані Черваковій працівники селищної ради пишуть незрозумілі звернення до Київської обласної ради з вимогами перевірити соціальний маршрут “Коцюбинське – Ірпінь”. Люди Червакової вважають, що безкоштовний маршрут – незаконний і його потрібно закрити.
В Управлінні праці та соціального захисту населення Ірпінської міської ради вкотре пояснили, що перевезення відбувається на підставі рішення виконавчого комітету Ірпінської міської ради від “Про здійснення регулярних перевезень пільгових категорій населення”. З перевізником ТОВ “Ірпінське АТП – 13250” і ТОВ “Транс Груп” укладені відповідні угоди. Мешканці Коцюбинського обурені діями Червакової.

13418676_10153941780314475_775796812631937535_o-e1465910505156
Нагадаємо, з 14 червня стартував соціальний маршрут “Коцюбинське-Ірпінь”. Автобус курсує в обидва боки двічі на день і безкоштовно перевозить пільгові категорії населення: воїнів АТО, чорнобильців, ветеранів війни, дітей-сиріт, дітей з багатодітних родин, інвалідів.
На майбутнє Ірпінська міська рада планує організувати між Ірпенем і Коцюбинське загальне автобусне сполучення. “Ми плануємо будувати дорогу між Ірпенем і Коцюбинським через Романівку. Паралельно будемо запускати цей маршрут. Будемо намагатися зробити це максимально швидко, хоча процес підготовки дозвільної документації потребуватиме часу, адже дорога пролягатиме також і поза межами Ірпеня і Коцюбинського”, – зазначив перший заступник міського голови Ірпеня Дмитро Христюк.
Крім соціального маршруту, Ірпінь та Коцюбинське сполучене залізничною дорогою.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.