Діти з Вишневого відвідали Ірпінь

Близько 40 дітей з Вишневого нещодавно відвідали визначні місця Ірпеня. Це діти з особливими потребами, діти з багатодітних родин та переселенці. Про це кореспондентам “Правди Ірпеня” розповіла голова Ірпінської молодіжної громадської ради Олена Рожанська. 
 
Екскурсія була проведена за сприяння благодійного фонду Юрія Денисенка “Спільно допоможемо кожному”, які забезпечили дітей автобусом, харчуванням та подарунками. Ініціатором заходу стали представники громадської організації з Вишневого “Почни з себе”. Організували екскурсію волонтери Ірпінської молодіжної громадської ради. 
 
Діти відвідали інклюзивний центр “Дивосвіт”, ірпінську набережну, Будинок творчості письменників, парк “Покровський” та Університет державної фіскальної служби України, де на них чекав обід, перегляд мультфільму та подарунки (розвиваючі ігри та художні полотна для проведення арт-терапії).
 
Цей проект є надзвичайно важливим, адже окрім екскурсії прекрасним Ірпенем несе в собі соціалізуючу функцію. Так як більшість діток є з особливими потребами та мало контактують з людьми. Ми познайомили маленьких гостей з Вишневого з ірпінськими вихованцями, показали університет, вони отримали масу емоцій. Щаслива, що ми змогли подарувати діткам радість!“, – повідомила заступник голови ІМГР Оля Хринюк.
 
На цьому співпраця Вишневого та Ірпеня не закінчується. Представники Вишневого запросили ірпінців на спортивні інклюзивні змагання. 
 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.