Дітей професійно готуватимуть до захисту Батьківщини

Завтра відбудеться презентація проекту з будівництва Центру патріотично-спортивного розвитку, який знаходитиметься у селі Петрівське.

Cкладна суспільно-політична ситуація в країні показала, що теоретичних знань, здобутих старшокласниками на уроках довоєнної підготовки, замало для того, аби змогти дійсно боронити свою державу. В більшості випадків підготовка підлітка до служби в армії починається рівно тоді, коли він знайде в поштовій скриньці повістку, або ж уже безпосередньо в самій військовій частині. У зв’язку з цим було вирішено побудувати Центр, який буде спрямований на проведення практичних уроків воєнно-патріотичного виховання старшокласників. Таким чином, і учням буде цікаво проводити час, і результативність в плані оборонної здатності країни стане кращою.

Перший поверх військово-патріотичного комплексу займатиме тир для проведення практичних уроків з вогневої підготовки. Спортивно-тренажерні зали та зали для проведення навчання з різних єдиноборств будуть знаходитись на другому поверсі. На третьому поверсі будуть розташовуватись навчальні класи для проведення теоретичних занять. Четвертий, останній, поверх має кімнати, в яких будуть розміщуватись учні з інших районів та областей, що виявили бажання пройти навчання в «Клубі «Молодіжні батальйони».

За допомогою уроків, які будуть викладатись у «КМБ» (Клуб «Молодіжні батальйони») кожен старшокласник матиме змогу навчитись як вести себе зі зброєю, побачити принципи її роботи в житті, а не вичитуючи з книжок. Також учні матимуть можливість поспілкуватись з інструкторами, які мають чималий досвід у цьому ділі, і перейняти цей досвід від них. За викладання уроків вогневої підготовки погодився взятись Мартинюк Віктор – офіцер запасу СБУ на оперативних посадах, має звання капітана. Досвідом тактики ведення бою та іншими необхідними як теоретичними, так і практичними знаннями, буде ділитись відомий екс-офіцер ФСБ, який в ході війни на Сході України, перейшов на нашу сторону, – Ілля Богданов. Далі список професійних викладачів в КМБ буде доповнюватись.

Відкриття заплановано на 1 січня 2016 року.

Дітей професійно готуватимуть до захисту Батьківщини

Дітей професійно готуватимуть до захисту Батьківщини

Bookmark the permalink.

Comments are closed.