БУЧА В НОВОМУ ФОРМАТІ СВЯТ

У цьому році Буча започатковує новий формат святкування Дня Незалежності України.

Із 22 до 24 серпня у Бучі відбуватиметься парад фестивалів під відкритим небом.

ФОТО

Святкове віче на День Прапора — на площі Шевченка вся громада міста збереться разом, щоб вшанувати прапор країни та зробити наймасовіше селфі міста!

МУЗИКА

Традиційні музичні заходи об’єднаються у Фолк-фестиваль, який пройде в міському парку. На музичній арені виступатимуть найяскравіші вокальні та інструментальні колективи всієї Бучанської об’єднаної громади, а також народів Закарпаття (румунів, словаків, русинів тощо). Вечірній симфонічний оркестр та інші музичні сюрпризи втішать найвимогливішого поціновувача!

КУЛІНАРІЯ

Кулінарна зона міського парку порадує відвідувачів своїм різноманіттям та творчим підходом на Фестивалі Їжі. Пан-казан, Гостинна піч, Святкові покуштунчики, Гостина-скатертина, Чудо-смаколики та багато інших сюрпризів від різноманітної української кухні та кухні народів Закарпаття чекатимуть кожного!

АРТ

У центральному бучанському парку буде започатковано новий для нашого міста фестиваль «Книжкова Буча». Бук-фест має офіційних організаторів — Національна спілка письменників України, група компаній АДЕФ та видання «Бучанські Новини» й «Літературна Україна». Також за спеціальним запрошенням Бучанського міського голови в організації фестивалю братиме участь спеціальна креативна команда — Маргарита Січкар та Олена Лазуткіна.

На Бук-фестивалі можна буде не тільки зробити інтелектуальні покупки на виставці-ярмарці, але й насолодитися атмосферою справжнього творчого натхнення!

У програмі: презентації нових книг, зустрічі з авторами, дискусії, лекції, публічні інтерв’ю, чемпіонат з міні-футболу, бої ліриків, театральні перфоманси, майстер-класи, а також спеціальні лаунж- та дитячі зони.

ГОСТІ

На святкування запрошені мери Європейських міст, столичні зірки та творчі особистості — співаки, музиканти, художники, актори, письменники, поети, митці…

Додаткова інформація:

– на офіційному сайті Бучанської міської ради http://bucha-rada.gov.ua

– на офіційій сторінці БМР https://www.facebook.com/bucharada.gov.ua

unnamed80-af6752a5f406d4577d488dcdd47e04a3

Bookmark the permalink.

Comments are closed.