Діаспорний чемпіонат світу з футболу знову відбудеться в Ірпені

VIII Чемпіонат світу з футболу серед українських діаспорних команд відбудеться в Ірпені. Про це йдеться в листі в. о. Ірпінського міського голови Анастасії Попсуй, надісланому президенту Міжнародного об’єднання українських громад “Четверта хвиля” Романові Галущаку та голові оргкомітету чемпіонату Ігорю Бокію.

“Виконавчий комітет Ірпінської міської ради розглянув ваш лист “Про проведення Восьмого чемпіонату світу з футболу серед українських діаспорних команд”. Матимемо за честь вдруге провести в місті Ірпінь у вересні 2019 року цей масштабний захід…” – зазначається в документі.

“Більшого подарунку на канадський День Подяки годі було сподіватися! Дякую, пані Анастасіє! Дякую, Ірпінь! А тепер – за роботу”, – відреагував на цю інформацію у Facebook Ігор Бокій, який нині живе в Канаді. 

Нагадаємо, в серпні ц. р. в Ірпені пройшов VII Чемпіонат світу з футболу серед українських діаспорних команд. Фінальний матч і матч за третє місце відбулися 24 серпня, в День Незалежності України. Виступаючи на сесії Ірпінської міської ради 14 вересня Ігор Бокій заявив про те, що вражений високим рівнем проведення турніру та висловив пропозицію щодо проведення в Ірпені й наступного чемпіонату.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.