Депутати ІМР Слюсаренко і Олійник звернулись до правоохоронців щодо масової вирубки Біличанського лісу

Депутати Ірпінської міської ради з Коцюбинського Богдан Слюсаренко та Олексій Олійник вкотре наголосили на постійних масових вирубках у Біличанському лісі. Депутатські запити на цю тему вони зачитали на черговій 32-й сесії ІМР. Про це повідомляє Інформаційне агенство ITV.

“До мене постійно надходять скарги від мешканців селища Коцюбинське про масове вирубування Біличанського лісу зі сторони Києва. На прохання представитися люди із бензопилами називалися співробітниками КП “Святошинське лісопаркове господарство”. Жодних дозвільних документів ці особи ні разу не пред’явили. Нагадаю, що уже три роки Біличанський ліс носить статус Національного парку”, – зазначив Богдан Слюсаренко.

Як доказ своїх слів  Слюсаренко продемонстрував фото і відео, де чітко видно, як із Біличанського лісу вивозять вантажівки з якісним кругляком. Крім того, показали вражаючі кадри аерозйомки, які викривають злочинну діяльність комунальників столиці.

Із вимогою негайно вжити заходів та притягнути винних осіб до відповідальності депутатські запити надішлють до Генеральної прокуратури України, Національної поліції України, Міністерства внутрішніх справ та Державного агентства лісових ресурсів України.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.