Де покататись: лижі та ковзанки Ірпеня і Бучі

Ірпінь та Буча поринули у зимові розваги. Цьому сприяє гарна погода та достатній рівень снігу.

В Бучанському міському парку люди активно беруть напрокат лижі. Спускаються схилами до озера, катаються по доріжкам.

В Ірпені зимове життя кипить в парку “Перемога”. Тут працює ковзанка з прокатом ковзанів, є тюбінг та сани. Прокат і ковзанка працюють з 10:00 о 22:00.

Про ковзанки в парку “Перемога” Ірпінь ТБ зняло чудовий сюжет.

На горбах залито три ковзанки, на яких інколи бувають невеликі черги на спуск. На сніжних схилах багато дітей та дорослих. В парку можна випити кави з тістечками та глінтвейн.

12402143_10153558087249475_1838454011851796320_o

Також в Ірпені є ковзанка за адресою: Ірпінь, 10-та лінія, 12. Працює вона з 9:00 до 21:00.

Лижне катання в Ірпені чудово виходить в лісах навколо міста. Так, депутат Ірпінської міської ради від Нових облич Максим Плешко, розповів на своїй сторінці у Фейсбук, як покатався в околицях Романівки.

“Біатлон – це коли з рушницею на лижах. А як називається, якщо замість рушниці – дружина? Не знаю як, але враження чудові! Машину залишили на краю Романівки. Пішли лісом через просіки в бік залізниці. Трохи поблукали звіриними стежками навколо Романівського болота. Краса дика… Вийшли на дачі. Від них взяли напрям до мосту. Стемніло. Назад натемну повертатися не хотіли та й втомилися. Перебралися через річку Ірпінь. Під міст викликали таксі. Повернулися до машини. На все про все 3 години класної пригоди, тиші, співів у лісі, обіймів, просто краси…”, – написав Максим Плешко.

DSC_7305

Хто ще не встиг торкнутися до снігової казки та зимового адреналіну радимо поспішити, у понеділок-вівторок прогнозується плюсова температура.

Про переваги сучасних бігових лиж, місця та умови їх прокату читайте у статті “Ірпінь може стати лижним курортом”. 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.