Ірпінь може стати лижним курортом!

Ірпінь і Буча можуть стати лижним курортом для кожного з нас. Ліси і луки навколо з невеликими перепадами висот є ідеальним місцем для активного відпочинку на бігових лижах. Раніше в регіоні діти та дорослі активно каталися на лижах. За останні десятиліття традиція забулася. Відновити її, але в сучасному варіанті пропонує Марія, директор прокату «100 КОЛІС». Минулої зими вона вже організовувала групові майстер-класи з катання на бігових лижах в Бучанському парку.

В чому новизна відновлення традицій з катання?

Новизна в самих лижах. Колись вони були дерев’яні, а кріплення були з пружин чи пасків. Це було незручно. Такими лижами важко керувати, а при падінні вони злітають, потім одягати їх мерзлими руками… Сьогодні все зовсім інакше, наші лижі – це Fisher-Tisa, спільне австрійсько-українське виробництво. В комплект входять теплі бутси-черевики, які легко і надійно кріпляться до лижні як на гірських, це дозволяє впевнено керувати лижами. Водночас, п’яти вільні і це дозволяє Вам легко бігти-ковзати.

 

Fischer Прокат в Ірпені

Ви пропонуєте прокат. Навіщо це чи не краще купити собі лижі?

Сьогодні більш-менш якісні бігові лижі коштують від 5 тисяч гривень за комплект. Цілий рік їх треба зберігати десь на балконі чи в кладовій, де і так все закладено, а в результаті ви скористаєтеся ними один-два рази на рік. Коефіцієнт користі малий. Набагато простіше взяти лижі на прокат і перекласти всю лижну мороку на нас 😉

Де потрібно кататися?

Можна в парках, але краще за містом в лісі чи на поймі. Зараз неймовірна краса, а на лижах можна дістатися, куди мало хто добереться. Беріть із собою сім’ю чи друзів, на плечі рюкзак з термосом і бутербродами і отримуйте фантастичні враження!

Лижі Ірпінь

Де ж брати лижі напрокат і скільки це коштує?

Наразі є дві такі точки: це прокат «100 КОЛІС» в Бучанському міському парку та в Ірпені в парку «Перемога» в будиночку біля ковзанки. Доречі, крім лиж, там є різні сани, снігокати і тюби. Замовлення лиж в прокат варто робити завчасно за телефоном 093-900-11-89, щоб уточнити наявність розмірів. Ціни на лижі: 50 грн/1 год; 80 грн/2 год; 200 грн/день. Працюємо без вихідних, допоки лежатиме сніг.

Економите гроші на довгі і дорогі поїздки в гори – катайтеся в Приірпінні 😉 Активного і здорового вам відпочинку!

Стаття на правах реклами. Редакція пропонує всім подібний творчий підхід у донесенні інформації до мешканців регіону. Пишіть нам: [email protected]

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.